Tècnic/a d'obra

Molins València

Inscripcions tancades

Necessitem incorporar un Tècnic/a d'Obra amb experiència en el sector de prefabricat de formigó. Es responsabilitzarà de l'organització, supervisió i coordinació de tot el procés de muntatge dels projectes assignats.

Funcions

- Elaboració del Pressupost d'Execució del Muntatge (PEM): un cop l'obra ha estat assignada al tècnic, aquest amb la valoració facilitada per oficina tècnica elabora la planificació del procés de muntatge, analitzant la informació que li han facilitat i comprovant que és correcta la valoració que s'ha fet en el pressupost.

- Coordinar el treball dels muntadors: un cop l'obra s'ha posat en marxa el tècnic d'obra és qui coordina i supervisa el treball diari.

- Planificació de l'arribada del material a obra: és qui decideix la quantitat i ordre del material que es recepcionarà a l'obra.

- Assessorar sobre canvis de grues o elements auxiliars en les obres.

- Visites a obra: supervisió del muntatge, assessorar o informar el client d'aspecte del muntatge.

- Reunions d'obra: assistència a les mateixes per rebre informació, principalment d'aspectes relacionats amb seguretat.

- Incidències de Qualitat: és qui informa de les incidències detectades en peces, o bé en el procés de muntatge. Elaboració del Check–list.

- Realitzar propostes per a la correcció d'aquestes incidències. Es precisen operaris amb/sense experiència en el sector del prefabricat de formigó o construcció.

- Es valorarà l'experiència en entorns industrials del sector construcció, metal·lúrgic, automoció, ...  

S'ofereix

- Contracte indefinit

- Jornada completa

Requisits

- Experiència mínima 3 any en sector prefabricat de formigó i/o com a Cap d'Obra.

- Disponibilitat incorporació immediata.

- Disponibilitat geogràfica per a desplaçaments territori nacional