Thomas Holding

Som el major proveïdor mundial independent de components per a la indústria de l'aerosol, cosmètica i farmàcia. Podem mirar enrere en la història d'una companyia que porta a l'inici de l'aerosol modern. Emprem 500 persones a tot el món. Juntament amb les nostres subsidiàries produïm peces estampades i embotides en utillatges progressius i transfer a Alemanya, USA, Espanya, la Xina i l'Argentina i produïm acabats amb el procés d'anoditzat. A causa de la constant expansió de les nostres plantes i un parc de maquinària flexible i innovador, estem creixent substancialment amb productes estàndard i articles especials.

Ofertes de treball relacionades

Torner/a

Estàs buscant feina com a TORNER/A?

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Thomas Holding i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV