Laboratorios CyTEM

Els Laboratorios de Calidad y Tecnología de los Materiales, S.L. (CyTEM) s'estableixen legalment com a societat limitada l'any 2012.

És una Organització de Control de Qualitat i Geotècnia en Edificació i Obra Civil, integrada per un equip multidisciplinari de professionals compromesos amb l' activitat tècnica diària, que aporta la seva experiència, adquirida després d' anys de pertinença a altres organitzacions, a les diferents àrees d' actuació de l' empresa, tant a nivell tècnic com directiu.

Amb la visió de ser una empresa de referència en el marc del Control de Qualitat i els Estudis Geotècnics en la Construcció, CyTEM neix amb l'objectiu d'oferir als nostres clients un servei global i personalitzat, proporcionant una resposta rigorosa i àgil a cadascuna de les seves sol·licituds.

CyTEM busca la satisfacció del client i l'excel·lència en el servei, basant el desenvolupament de la seva activitat en l'experiència, imparcialitat, confidencialitat, millora contínua, qualitat dels estudis i seguretat en els resultats, amb el màxim rigor tecnicocientífic.

L'empresa CyTEM disposa de laboratoris en les anteriors ubicacions dels Laboratoris ITC a Alacant i Ribarroja (València). Ambdues instal·lacions compleixen les condicions establertes en el Reial decret 410/2010, de 31 de març, pel qual es desenvolupen els requisits exigibles a les entitats de control de qualitat de l'edificació i als laboratoris d'assajos per al control de qualitat de l'edificació per a l'exercici de la seva activitat.

CyTEM disposa d' un Sistema de Qualitat que garanteix la qualitat interna de les seves actuacions. Aquest sistema es defineix en el seu Manual de la Qualitat i Procediments operatius. La qualitat dels nostres serveis determinarà que els nostres clients ho continuïn sent en el futur.

L' estructura funcional de CyTEM es divideix en quatre àrees: Control de materials, Obra Civil, Edificació i Geotècnia.

Des d'aquestes àrees d'activitat, personal amb experiència i formació adequada, ofereix els nostres serveis de control de qualitat: assajos i proves de formigó, àrids, acer per a armadures, materials de paleta, sòls i capes granulars, mescles bituminoses, estudis de patologia, proves de servei, control d'instal·lacions, estudi geotècnic i eficiència energètica en l'edificació.

La nostra major fortalesa és comptar amb el personal adequat, altament qualificat i identificat amb les necessitats dels nostres clients. Apostem per la solvència tècnica per garantir la millor atenció als professionals de la construcció, assegurant un servei integral i perseguint l'equilibri entre el rigor en el tractament de cada sol·licitud i la resposta eficaç i àgil que espera cada client.

El nostre major valor són els nostres clients, per la qual cosa per a tot el nostre personal, l'excel·lència en el servei ha de ser sempre el motor que impulsi la nostra empresa. És important per a nosaltres la retroalimentació dels nostres clients, per tal d'implantar millores del servei que oferim cada dia i fer sentir als nostres clients la satisfacció d'haver-nos triat.

Ofertes de treball relacionades

Laboratorios CyTEM
Riba-roja de Tùria
Ajudant/a tècnic/a en pràctiques

Som una empresa especialitzada en el Control de Qualitat de l'Edificació i Obra Civil a...

Laboratorios CyTEM
Riba-roja de Tùria
Inspector/a laborant

Som una empresa especialitzada en el Control de Qualitat de l'Edificació i Obra Civil a...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Laboratorios CyTEM i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV