Trans Sabater

Som una empresa especialitzada en l'aprofitament i valorització dels residus del sector industrial i municipal a més de treballar juntament amb empreses de gestió i transport de residus. Per a això, comptem amb les corresponents autoritzacions mediambientals a nivell nacional i autonòmic per a la gestió de residus a través de les nostres dues plantes de tractament ubicades a Ribarroja del Turia (València). A la planta Oliveral, ens encarreguem de la valorització i transformació de residus plàstics. A la planta Fogainers tractem, gestionem i valoritzem tot tipus de residus sòlids industrials no perillosos, com fusta, plàstics, biomassa, àrids, metalls o paper i cartró, entre d'altres.

Ofertes de treball relacionades

Trans Sabater
Riba-roja de Tùria
Operari/a de producció

Trans Sabater és una empresa familiar líder en el sector industrial de gestió i recicla...

Trans Sabater
Riba-roja de Tùria
Palista

Trans Sabater és una empresa familiar líder en el sector industrial de gestió i recicla...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Trans Sabater i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV