Fundada el 2006, Plats Tradicionals és una companyia especialitzada a cuinar plats preparats llestos per menjar, sense colorants, sense conservants i sense aromes artificials. Estem especialitzats a traslladar la cuina de casa a la indústria grà cies als nostres equips multidisciplinares de xefs, tecnòlegs dels aliments, nutricionistes i altres especialitats. La nostra missió és oferir solucions perquè les persones mengem de forma sabrosa, saludable, senzilla i sostenible sense haver de passar temps a la cuina.
A Plats Tradicionals som a més empresa B Certificada. Comptem en l'actualitat amb més de 800 persones treballant i 15 lÃnies de producció, distribuïdes en una de les plantes de producció de plats preparats més modernes d'Europa, ubicada a Buñol (València) i amb superfÃcie construïda de més de 45.000 metres quadrats.
Funcions
Depenent del/la lÃder d'equip, t'ocuparà s del correcte maneig i control de les mà quines de la cadena de producció, manipulació del producte, alimentació de la cadena, envasat, etiquetatge, encaixat i verificació del producte final, aixà com neteja i organització del lloc de treball.
S'ofereix
Formar part d'una empresa BCorp i d'un projecte en el qual treballem dia a dia per construir una economia més inclusiva i sostenible per a totes les persones i el planeta (que només en tenim un).
Som un dels grups empresarials més importants de la Comunitat Valenciana i liders en el sector de l'alimentació i comptem amb beneficis socials i servei mèdic en les nostres instal·lacions, a més de ser una empresa compromesa amb la sostenibilitat, l'equitat, diversitat i inclusió.
Estarem felices d'acollir-te en un equip jove en el qual sentim una gran responsabilitat per l'impacte que té el que fem.
Requisits
- Actitud positiva i treball en equip.
- Disponibilitat de torns rotatius (matÃ, tarda i nit) de dilluns a divendres.
- Vehicle propi per acudir al centre de treball.