Platos Tradicionales

Des que obrim les portes el 2006, treballem dia a dia a millorar els nostres plats i a desenvolupar i innovar noves receptes, buscant aquests sabors que no deixen de sorprendre el consumidor.

Plats Tradicionals és una de les plantes de producció de plats preparats més modernes d'Europa, ubicada a Buñol, València, amb una superfície construïda de més de 30.000 metres quadrats. Les nostres instal·lacions estan dotades de 15 línies amb els més sofisticats sistemes de producció amb l'objectiu d'assegurar als consumidors les màximes garanties de qualitat, seguretat alimentària i servei.

Ofertes de treball relacionades

Operari/a de producció sector alimentació

Fundada el 2006, Plats Tradicionals és una companyia especialitzada a cuinar plats prep...

Tècnic/a de manteniment industrial

Fundada el 2006, Plats Tradicionals és una companyia especialitzada a cuinar plats prep...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Platos Tradicionales i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV