Consultora en comunicació

Gema Font

Dedicada a ayudar a mejorar la Capacidad de Comunicación en diferentes entidades públicas como la Cámara de Comercio de Castellón y Valencia, la Universitat Jaume I (UJI), la Universitat de Valencia (UV), la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED), el Centro Europeo de Empresas Innovadoras, el Ayuntamiento de Vila-real o la Cátedra de Mediación Policial Vila-real, entre otras.

Compta amb 15 anys d'experiència com a professional radiofònica a Ràdio Vila-real i ABC- PUNTO RADIO (grup Vocento), i també com a professional televisiva a TV4-Grup Castellonense de Mitjans.

Ha divulgat comunicacions en revistes especialitzats en matèria de Fraseologia i Comunicació Social reflectint en tots ells la seva recerca en matèria de discurs. Col·labora com a conferenciant amb l'UJI i la UNED Conferències Blanques tractant la perspectiva de gènere o la llibertat de premsa.

Ha sigut presentadora de diferents gales, concerts, desfilades i esdeveniments socials i solidaris de la província de Castelló destacant presentacions d'esdeveniments per a Porcelanosa, el Villarreal CF, la Diputació de Castelló, AECC, etc.

En l'actualitat exerceix de consultora col·laborant amb empreses i entitats a millorar i potenciar les seves habilitats comunicatives.

 Col·labora al Seminari de Pragmàtica d'Enric Lladó amb el mateix consultor i pragmàtic expert en comunicació Enric Lladó amb qui a més ha fundat el CPI-International Institute: Communication Pragmatics International Institute per seguir formant consultors en aquesta disciplina.