Psicòloga i experta en formació i ocupació

Reme Font

Professional amb gran experiència en selecció i realització d'entrevistes de treball. Experta docent en soft skills, Recursos Humans i màrqueting.

Remedios Font és una professional amb dilatada experiència de més de 24 anys en multinacionals de Gran Consum, liderant i gestionant persones, equips i departaments.

Va començar des de molt jove, amb 18 anys, com a caixera en Carrefour Benidorm (antic Continent) i va anar promocionant a llocs de major responsabilitat. Amb 22 anys ja ocupava el lloc de Cap de Secció i a partir d'ací, a causa de les seues ganes per aprendre, la seua passió per les persones i el seu perfil estratègic i polivalent, va anar promocionant a llocs de major responsabilitat com a Cap de Departament d'Atenció al Client i Cap de Departament de RH, formant part de l'Equip de Direcció de Botiga a València.

Actualment treballa com a docent experta en Màrqueting, Vendes i Recursos Humans per a diferents entitats i consultores de formació.

És una experta en gestió de persones i en gestió d'equips. A causa de la seua experiència com a Cap de Departament de RH i membre de l'equip regional d'entrevistadors, ha entrevistat multitud de candidats i ha pogut comprovar l'important que és preparar-se i afrontar correctament una entrevista de treball, així com la importància de l'actitud perquè aquesta siga un èxit, a part de molts altres factors a tindre en compte.